Tidligere hunder

Krabbenesmyra's C-Mei

Krabbenesmyrakennel

- Oppdrett av Gordonsetter

 

www.krabbenesmyrakennel.com

Kontaktinfo:

Karl- Petter Johansen

krabbenesmyra@gmail.com

Tlf: 95222661

Krabbenesmyra's A Withe Diamond

Krabbenesmyra's White Diamond ( Vita)(Solgt)

(Trollheimen's Ronja - Giltresjøen's Syver)

Født: 29.03.07

Reg.nr: 10385/07

HD: B

Oppdretter: Karl- Petter Johansen

Eier: Karl- Petter og Mali Sofie Hanssen

Om meg

Vita er etter eget oppdrett, fra vårt første kull med Ronja og Syver. Søksmessig er hun veldig tidlig ute, hun har masse trøkk og fart. Vita har etterhvert utviklet seg til en meget god jakt og prøvehund. Hun er en meget god søker, som er meget flink til å ta vare på sine sjanser. Hennes sterkeste egenskap er at hun har et søk med stor trøkk, bruker vind og terreng på en meget god måte. I tillegg har hun stor evne til å tilpasse søk etter terreng og biotop. Vita har et stort viltbegjær, og hun reiser alltid hardt og kontant, men hun kan også tiltider være noe vanskelig å få stoppet fort nok i fugl, etter vi har kommet over i de voksnes rekker. Vi jobber fremdeles med apporten, og målet er 1 Ak vinteren 2011. Vita ble slogt videre til en aktiv jeger.

Jaktprøvesesultater:

UK

4x 1 uk, 1x 2 uk og 1x 3 uk.

AK

1x 2 AK

Kritikker:

Ringvassøya 30.03.08

1.pr.uk

Diamond jakter hele dagen utmerket på tungt føre. Plan og fremdrift er god, hun fester stilfull stand langt oppe i bratt li. På ordre reiser hun djervt og presist ryper og roes fint i oppflukt og skudd. Utreder fint.

Et stort talent som får en velfortjent 1 pr uk!

Tallkaraterer: 5556444

Slipptid: 60 min.

Dommer: Jan Arild Kingswik

"Vita" va her 1 år og 1 dag gammel.

Vannøya 28.03.09

Dimaond legger opp til et søk i utmerket fart og stil. I sterk medvind får Diamond med seg enormt med terreng både i bredde og dybde. Ses i stand lagnt ute, som makker sekunderer. Makker går forbi og begge forfølger rypefriskt. Senere ny stand. Reiser djervt og presist rype på avstand og er rolig i oppflukt og skudd. En sterk hund som har gjort sine saker så bra i dag at den tildeles

1. pr. uk

Tallkarakterer: 666444

Fuglebehandling: Presisjon 4, 4, Reising 6, 6

Slipptid: 60 min

Dommer: Harry Hansen

Alta 26.04.09

På tungt føre i skog jakter White i meget stor fart, flott stil og aksjon. Dekker annvist terreng i god kontakt med fører. Blir borte og finnes i stand. Går villig fram på ordre når fører kommer til, rype letter og white roes i oppflukt og skudd. Utreder ok. Siden fører ikke har apportbevis så avsluttes White og tildeles

2 pr.AK

Tallkarakterer: 546444

Fuglebehandling: presisjon 4, Reisning 5

Slipptid: 15 min

Dommer: Idar Langmyr

Utstilling:

Ringvassøya 15.08.08

" 17 mnd knapt ferdig utviklet men ellers velbygget tispe. Litt lett hode og litt spist. Savner leppefold. Øyne ok, vel ansatte øre. Prima hals og rygg. utmerket kryss, vel ansatt hale. Underlinje knapt ferdig. Trenger litt dybde og volum. Utmerket benstamme, korekte vinkler. Poter ok. Uanminnelig vakre bevegelser, jordvinnende. Hårøag en anelse kort enda, farger og tegninger ok. Må ikke være lysere i tan. Hvit brystplett, rikelig stor. Hun er enda så ung at hun har grå bukser. Prima tmprament."

2 pr. Br.kl.

Dommer: Erik Petersen

 

 

Copyright © Karl- Petter Johansen