Krabbenesmyra's D-Kull

Krabbenesmyrakennel

- Oppdrett av Gordonsetter

 

www.krabbenesmyrakennel.com

Kontaktinfo:

Karl- Petter Johansen

krabbenesmyra@gmail.com

Tlf: 95222661

Krabbenesmyra's D- Kull

Krabbenesmyra's D- Kull kom til verden 15 mars. 2018

 

Krabbenesmyra's D-Kull er etter Krabbenesmyra's B-Odine (Zettertjarn's U-Flax- Wyndancer Thunder) og Høgtinden's Aiko (Høgtinden's Perle-felicia- NJCH Taiko) Krabbenesmyra's B-Odine eies av Steinar Bøe, og hun er en hund som kommer fra Krabbenesmyra's B-Kull

 

Jeg og Steinar Bøe samarbeider om dette kullet, og vi har valgt å bruke en sterk og spennende hannhun. Høgtindens Aiko, som eies av Stian Djupvik.

 

Krabbenesmyra's B-Odine, er ei flott tispe med herlig gemytt, hun er lettdressert, djerv i fugl og ikke minst en rå viltfinner. Hun kommer fra ett kull som har gjort seg godt bemerket på jaktprøver, hvor fire fra kullet har 1 uk, som beste premie i UK. I tillegg er det tre fra kullet som har fått 1.AK.

Selv har Odine en lang premieliste med blant annet. 1 x 3 UK, 2 x 2 UK, 1 x 1 UK, 1x 3 AK, 2 x 1 AK,1 x2 AK, 2x 3 VK. Odine er premiert både på høyfjell vinter, høyfjell høst og på lavland. Odine er HD- fri A, fri for PRA og bærer av CCA.

 

Høgtinden's Aiko kommer fra et kull etter Høgtinden's Perle-Felicia- og NJCH Taiko. Dette var også ett meget sterkt kull, hvor flere er premiert meg gode premier i uk og hele tre fra kullet har 1 AK, som beste premie i AK. Selv har Høgtindens Aiko 1 uk (med 6 godkjente fuglearbeid) og 1 AK, som beste premie. Aiko er en god viltfinner med enorm trøkk og stor jaktlyst. Aiko er HD- fri A og fri for PRA og Fri for CCA.

 

15. Mars 2018 kom det 7 flotte valper. Det var 3 hannhunder og 4 tisper. Alle valpene er sterke og fine, med flotte tegninger. Odine taklet fødselen veldig godt og gjorde en utmerket jobb. Nå er det stille og harmonisk i valpekasse. Valpene spiser og sover, mens Odine steller og ordner opp etter valpene sine.

 

De fleste valpene i dette kullet er allerede bestilt, men vi har en ledig hannhund. Er du interessert i en valp fra denne kombinasjonen må du bare ta kontakt. Telefon 95222661.

 

Denne siden vil bli oppdatert!

 

Søndag 08.04.2018

Valpene er nå snart 3 og en halv uke gamle, og fikk i dag for første gang fast føde. De skjønte fort at det var mat på gang og kastet seg over matskålene. Vi har også flyttet valpene over på hunderommet slik at de skal få mer plass til utfollelse og lek. Valpene ble veid ved 3 ukers alder og alle vokser fint. Samtlige har lagt på seg godt og veide ved 3 ukers alder mellom 950gram og 1150 gram.

 

Den meste av tiden går fremdeles til spising og soving, men valpene er litt mer aktiv og leker mer og mer.

 

15.4.2018

Valpene er nå 4 og en halv uke. Det er en utrolig flott gjeng, trygge og fine. De utforsker stadig nye områder og blir mer og mer aktivie.

 

04.05.2018

I går var veterinæren innom. Alle valpene bleID-Merket og sjekket for veterinæratest. Veterinæren var imonert over hvor jevnt og fint kullet var. Hun syns alle valpene var kvikke, rakske og tillitsfulle. De var enkle og håndtrere også av henne som var helt fremmed for de.

Veterinæren hadde ingen ting å bemerke på noen av valpene. Valpene er også fordelt på sine nye eiere. Vi gleder oss til å treffe dere alle sammen.

De første valpene blir hentet 10 mai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krabbenesmyra's D-kull Tispe Lyse Blå. (Dimma)

 

Eier: Karl-Petter Johansen

HD:

 

Jaktprøvepremier:

 

Utsilling:

 

 

 

Krabbenesmyra's D-kull Tispe Lilla (Dixie)

Eier: Dagfinn Bøe

HD:

 

Jaktprøvepremier:

 

Utsilling:

 

 

 

Krabbenesmyra's D-kull Tispe Hvit (D-Carmen)

Eier: Kristine Wikstrøm Nakken og Henrik Haanæs

HD:

 

Jaktprøvepremier:

 

Utsilling:

 

 

 

Krabbenesmyra's D-kull Tispe Rosa (D-Solo)

Eier: Rikke Helen Leier

HD:

 

Jaktprøvepremier:

 

Utsilling:

 

 

 

Krabbenesmyra's D-kull Hannhund Gul (Dankert)

Eier: Steinar Bøe

HD:

 

Jaktprøvepremier:

 

Utsilling:

 

 

 

Krabbenesmyra's D-kull Hannhund D-Mirko

Eier: Jim Hugo Hansen

HD:

 

Jaktprøvepremier:

 

Utsilling:

 

 

 

Krabbenesmyra's D-kull Hannhund Doppler

Eier: Aleksander Pedersen

HD:

 

Jaktprøvepremier:

 

Utsilling:

 

 

 

Copyright © Karl- Petter Johansen