Krabbenesmyra's B- Kull

Krabbenesmyra's Bello

Eier: Magnar Steen

HD: ?

Kritikk 1 UK.

I første slipp så viser Bello oss ett meget godt søk, vi ser fugl lette uten at situasjon kan bedømmes. Senere i slippet så fester Bello stand, reiser djervt og roes i oppflukt og skudd.

2.slipp går som før, fugl i slippet.

3. Slipp viser oss fortsatt ett meget godt søk. En meget god hund som har tatt vare på sin sjanse og får en velfortjent 1. pr i UK

Tallkarakterer.556444

Pres. 4 Reis 6

 

Jaktprøvepremier: 1x 2 UK, 1 x 1 UK

 

Utsilling: ikke Stilt

Krabbenesmyra's B- Mærka

Eier: Karl -Petter Johansen

HD: A

Jaktprøvepremier: 1 x 3 UK, 1 x 2 UK, 1 x 2 AK.

 

Utstilling: Ikke Stilt

Du kan lese mer om Mærka HER.

Krabbenesmyra's B- Mira

Eier: Aleksander Mattsson

HD: ?

 

Jaktprøvepremier: Ikke Stilt

 

Utstilling: Ikke Stilt

Krabbenesmyrakennel

- Oppdrett av Gordonsetter

 

www.krabbenesmyrakennel.com

Kontaktinfo:

Karl- Petter Johansen

krabbenesmyra@gmail.com

Tlf: 95222661

Krabbenesmyra's B- Kull

Krabbenesmyra's B- Kull kom til verden 11.april. 2011.

Det var en parring som ble gjennomført med tanke på å vidreføre noen av de mest spennende blodslinjer som vi har på Gordonsettersiden i Norden. Ingen andre Gordonsettere i Norge kunne gjøre den samme kombinasjonen som jeg fikk med den her parringa.

Parringa ble gjort med min egen Zettertjärn's u- Flax. Og Wyndancer Thunder til Espen Farkvam og Marthe Austvik. Thunder var den gang en ung og lovende Amerikaner, som førte meget spennende blodslinjer. Han har vist at han har sine jaktlige egenskapa på plass og han har på jaktprøve følgende permieringer. 2 x 1uk, 2 x 2 uk og 1 x 3 uk.

Den 11 April 2011 kom det 9 sunne og friske valper. Vi hadde mange bestillinger på valper og jeg syns det va spesielt artig at det va så mange som ønsket seg hannhund fra det her kullet, men når valpene ble født, viste det seg at det skulle bli bare en hannhund og ikke mindre enn 8 tispevalper. Alle som i utgangspunktet hadde bestilt hannhund, ønsket likevell å ta valp fra kullet, selv om de da måtte ta tispe.

Krabbenesmyra's B - Kull fyller 2 år 11.04.2013 og de hadde sine siste starter i UK helga 6-7.04.13

Seks av hunder fra B- Kullet er stilt på Jaktprøve i UK. Fem av dem har også fått premier i UK. Fire av desse har 1 UK som beste premie.

De første AK premiene kom allerede på første AK starten. Roger Tømmerholen avslutta en meget sterk vintersesong med sine to første AK starter. Taiga fikk på disse to startene 1 AK og 2 AK 2 år og 10 dager gammel.

 

Så langt har Krabbenesmyra's B-Kull hentet hjem hele 24 jaktprøvepremier i UK, AK og VK

Krabbenesmyra's B- Odine

Eier: Steinar Bøe

HD: A

Kritikk 1 UK

I medvind på stort åpent jorde med stor starter Odine noe ugjevnt, men går sener meget godt. Odine går senere et utmerket søk, med stor fart og høy intensitet. Hun dekker det anviste terrenget meget fornuftig. Senere går fortsatt Odine fortsatt utmerket med stor fart og fin stil. Det meldes stand på Odine og fugl letter uten at dommer har sett stand. Senere kaster Odine seg i stand på stubben. På ordre reises to fasaner djervt og pressist. Odine komplett rolig i oppflukt og skudd. En utmerket jakthund som i dag tildeles 1 UK.

Tallkarakterer: 656444 Pres 4 Reis 6

 

Jaktprøvepremier:1 x 3 UK, 2 x 2 UK, 1 x 1 UK, 1x 3 AK, 1 x 1 AK,1 x2 AK, 2x 3 VK

 

Utstillingspremier: Ikke stilt

Krabbenesmyra's B- Taiga

Eier: Roger Tømmerholen

HD: A

Kritikk 1UK . 17.03.13

På tungt føre i skogbekledd terreng, tett besatt med fugl, jakter Taiga i dag glimrende. Får med seg mye terreng i god kontakt med fører. Denne effektive hunden har i dag 6 stander på fugl, hvor 5 er godkjent. Av de fem er tre arbeid med reis. Taiga behandler fugl på en meget god måte og var rolig i opp flukt og skudd i alle situasjoner. I ett tilfelle gikk fugl før vi kom på jaktbart hold og det ble ikke skutt. I andre slipp gikk hund i stand sammen med makker og her klarte de å presentere fugl. En meget velfortjent 1 UK. Tallkarakterer 546444. Reis 446 pres.444444

Kritikk 1 AK. 21.04.13

I skiftende vind går Taiga ut i stor fart og elegant søk og en lett herlig aksjon. taiga revierer og samarbeider på en prima måte. I senere slipp går Taiga fortsatt meget godt. Stand, reiser presist rype og er rolig i oppflukt og skudd. Utreder ok. Ny stand, når fører kommer til letter rypa og Taiga er rolig i opp flukt og skudd. Taiga får i dag en velfortjent 1 AK. Apportbevis ok.

Tallkarakterer 566444 Reis 5. pres.44

 

Jaktprøvepremier: 1 x 3 UK, 4 x 2 UK, 3 x 1 UK, 1x 2 AK, 1 x 1 AK

 

Utsilling: Ikke stilt

 

Dessverre måtte Taiga avlives etter at hun ble alvårlig syk og hun jakter nå i de evige jaktmarker.

 

Krabbenesmyra's B- Milli

Eier: Pål Anders Wang

HD: ?

Kritikk 1 UK 07.04.13

Milli starter i meget god fart og stil. Dekker det anviste terreng i stor fine slag i god kontakt med fører. Finnes i stand, men fugl letter før jaktbart, rolig. Senere går Milli meget godt finnes i stand reiser villig i etapper fugl letter og Milli er komplett rolig i opp flukt og skudd. Har senere et nytt komplett fuglearbeid, gis med glede en 1 UK.

Tallkarakterer. 556444 Pres. 444 Reis 55

 

Jaktprøvepremier: 1 x 3 UK, 1 x 1 UK

 

Utsilling: Verry Good

 

Milli er nå solgt videre til annen eier.

Krabbenesmyra's B- Eira

Eier: Kristian Kråkmo Bygdås

HD: A

 

Jaktprøvepremier: Ikke Stilt

 

Utstilling: Ikke Stilt

Krabbenesmyra's B- Bjørk

Eier: Frode Grøttebø

HD: ?

 

Jaktprøvepremier: Ikke Stilt

 

Utstilling: Ikke Stilt

Krabbenesmyra's B- Juni

 

Eier: Ståle Grønnvoll

 

HD: A

 

Jaktprøvepremier: To starter uten premie

 

Utstillijng: ikke stilt

Copyright © Karl- Petter Johansen