Fjellfiske

Krabbenesmyrakennel

- Oppdrett av Gordonsetter

 

www.krabbenesmyrakennel.com

Kontaktinfo:

Karl- Petter Johansen

krabbenesmyra@gmail.com

Tlf: 95222661

Fjellfiske

Hver årstid har sin sjarm og sine sesonger. Som en iverig fisker, benytter jeg mange anledninger til å komme meg ut på fisketurer også på fjellet.

Jeg er spesilet glad i fjellet på våren hvor en kan ligge på ryggen og nyte herlige dager på isen på jakt etter storrøya.

 

Hvis dagene strekker til, er jeg heller ikke tungbett hvis det ligger ann til spennende fjellfiskedager på sommeren. Vakende røyer eller storørret er en utfordring i seg selv. Jeg synes også fisking er en flott arena hvor hele familien kan kose seg på tur og ikke minst nyte storslotte øyeblikk.

To flotte helger på jakt etter storrøya 2018

Våren er isfisketid for oss. Vi benytter alltid anledningen til å komme oss til fjells for å nyte vårdager, men sol, snø og isfiske.

I år var det strålende forhold på fjellet, godt med snø og godt skiføre.

Årets turer var litt varrierende i forhold til været, alt fra tette snøbyger og en del vind. Til strålende sol fra skyfri himmel, varmt og godt og komplett vindstille.

 

Som vanlig er det ikke alltid at fangsten blir like god. Fjellrøya er en liten luring og kan til tider være vanskelig å lure på kroken. Noen flott fjellrøyer ble det og vi har alle oppsumert turene som noen fantastiske fjelldager som vi er svært takknemelig for at vi får oppleve sammen.

To superhelger våren 2017 på jakt etter Storrøya

Denne våren fikk vi to helger på rad på hvor vi jaktet på Storrøya under isen. Her i Reisa er det flotte muligheter for å komme seg ut på tur og vi har også mange flotte fiskevann som kan huse virkelig stor fjellrøye.

Isfiske er en noe hele familien setter stor pris på og vi drar ofte på tur sammen med gode venner. Det er få ting som kan måle seg meg kvalitetstiden vi har sammen i fjellteltet en vårkveld på fjellet.

 

Jentene våre er ivrige isfiskere og trives veldig godt på tur. Mange treningstimer på ski gjennom hele vinteren gjør at der er i god form og har god kapasitet til å dra på lange skiturer inn over fjellet.

Vårt favoritt vann ligger en 14 km lang skitur unna, hvor vi må bestige vel 600 høydemeter. Dette er en krevende tur, men når Storrøya lokker under isen er det motivasjon nok til å stå på for oss alle sammen.

 

I år fikk vi altså muligheten til å ta denne turen to helger på rad. Vi var heldige og har disse dagene hatt strålende vær og flotte forhold. På fjellet er det full vinter og strålende skiføre.

Fisket har også til dels vært meget bra og vi har fått mange gode middager og ikke minst store opplevelser.

Rekordrøya var ikke på hugget denne gangen, men da har vi fremdeles noen å jakte på til neste år.

Copyright © Karl- Petter Johansen